dimecres, 6 de juliol del 2011

Estrena de Llànties de foc

La productora Quindrop estrena aquesta setmana el seu nou documental "Llànties de foc", que pretén desvetllar la figura excepcional d’un mallorquí universal, Joan Mascaró i Fornés (1897-1987), encara prou desconeguda a les Illes.

Aquest dijous 7 de juliol –a les 20:30h– es projectarà a la sala d’actes de la UIB (edifici Sa Riera, Palma) amb la presència de bona part de l’equip que ha realitzat el documental. Després, el diumenge dia 10, IB3 ho emetrà en prime time a les 21:30h.

"Llànties de foc" és un retrat indagador en la vida i obra desconeguda del savi i traductor mallorquí Joan Mascaró. En la seva recerca pel sentit de l’existència, Mascaró trobà resposta en gran part en els textos sagrats de l’Índia que li revelaren els camins de llum que hem de conèixer i mantenir per sentir-nos complets: la pau, l’harmonia, el perdó, en definitiva, l’amor, i durant tota la seva vida va lluitar per fer-los extensius a milions de persones a través de les seves traduccions.

"Llànties de foc" –d’una durada de 52 minuts i dirigit per Sílvia Ventayol i Nofre Moyà– està coproduït per Quindrop Produccions Audiovisuals, Joan Carles Martorell i IB3, amb la participació de Televisió Catalunya i la col·laboració de la Direcció General de Comunicació del Govern de les Illes Balears, l’Ajuntament de Santa Margalida i l’Obra Cultural Balear.

1 comentari:

  1. Avui, 15 de setembre, reemeten el documentari per IB3 a les 18.00 hores.

    ResponElimina