dijous, 7 de juliol del 2011

L'estrena a premsa

Avui, "Última Hora" (Un documental recupera la labor intelectual del traductor y pacifista Joan Mascaró) i "dBalears" (Joan Mascaró, una vida de pel·lícula) publiquen la notícia de l'estrena del documental "Llànties de foc" a Palma.

PS: I també a l'"ABC" (Un documental recoge la vida del orientalista mallorquín Joan Mascaró Fornés).

5 comentaris:

  1. La preestrena ja ha tengut lloc, la sala estava estibada i a la gent li ha agradat molt. Aquest documentari hauria de ser el primer d'una sèrie. Esper que diumenge IB3 l'emeti sense cap tall publicitari i sense distraccions. Enhorabona als autors!

    ResponElimina
  2. Veig que molta gent el presenta com a pacifista però, tal com diu el professor William Radice al documentari, ell no va ser neutral durant la segona guerra mundial, a difèrencia de Gandhi.

    ResponElimina
  3. Mascaró era pacifista i conseqüentment antifeixista, William Radice ens comenta que prenc el bàndol de les democràcies, però mai que prengués les armes contra ningú.

    ResponElimina
  4. El diumenge 10 de juliol a les 21.30 hores IB3 Televisió de les Illes Balears emet el documental "Llànties de foc", al mateix temps hem posat en marxa la web www.joanmasacaro.cat Un cop Televisió de Catalunya l'hagi emès penjarem el documental en aquesta web, en versió original , i amb subtítols en castellà i anglès, perquè qualsevol persona, des de qualsevol racó del món pugui conèixer la vida, obra i missatge d'aquest home bo.

    ResponElimina